2Cmore TT_RGB witte letters.png

SOFWARE ENGINEER C#

Door de verdere groei van één van onze opdrachtgever is er op hun afdeling Software Engineering behoefte aan een professional in de functie van Software Engineer C#, een ervaren programmeur met ambities in de industriële logistiek.

Al 65 jaar draait het bij onze opdrachtgever om het ontwerpen, integreren en leveren van de allerbeste oplossing voor het logistieke proces van onze klant. Dit doen we zowel op nationaal als internationaal niveau. Ben jij op zoek naar een baan in een dynamische, internationale omgeving waarbij jij jouw analytische vaardigheden en technische kennis inzet om een efficiënt resultaat voor onze klant te bereiken? Lees snel verder!


De belangrijkste verantwoordelijkheden van de C# Engineer zijn:

Ontwikkelen van HLC-software
Als Software Engineer C# maak je onderdeel uit van de afdeling Controls (PLC, PC, Electrical Engineering) en ben je verantwoordelijk voor het programmeren, testen en onderhouden van HLC (High Level Controls) software. Deze software omvat onder andere besturingselementen voor logistiek transport, gegevensanalyse en simulatie. In samenwerking met een multidisciplinair projectteam ontwikkel je HLC-applicaties. Om dit te realiseren overleg je met collega’s uit overige disciplines voor het samenstellen van specificaties.
Als programmeur ontwikkel je de HLC-software tussen het systeem van onze opdrachtgever en het systeem van de klant. Je draagt hiermee zorg voor routering van producten en de visualisatie van systeem- en procesinformatie voor de klant. Je implementeert en test de applicaties remote en in commissioningsfase on-site (internationaal) bij onze klant. Je stelt gebruikershandleidingen op en instrueert de systeemgebruikers.

Vraagbaak op het gebied van HLC-Software
Je ondersteunt telefonisch bij technische vragen (zowel in- als extern) binnen en soms ook buiten werktijd. Je bent efficiënt en creatief bij het bedenken van oplossingen en draagt bij aan standaardisatieprocessen.


De nieuwe collega:
• heeft een HTS/W.O. opleiding Technische informatica, Industriële Automatisering of gelijkwaardig;
• is een teamspeler, flexibel en is waar nodig bereid tot extra inzet. Werken in het buitenland is voor jou geen probleem;
• heeft ruime ervaring met C#, Microsoft Visual Studio en .NET;
• beheerst de Nederlandse en de Engelse taal, Duits is een pre.

 

2C&More Technics & Technology verzorgt de selectie en begeleid je om het beste uit jezelf te halen, quick wins in je ontwikkeling te realiseren en maken een plan met je om goed te landen in de organisatie wanneer de keuze op jou valt. 

HERKEN JE JEZELF IN BOVENSTAAND PROFIEL?

Neem contact op met 2C & More Technics & Technology!