Zoeken

De digitale wereld ontwikkelt. Dat heeft invloed op hoe je nu en in de toekomst solliciteert.

Bijgewerkt op: 17 mei 2021

Google for Jobs is sinds vorig jaar in Nederland gelanceerd en het zal een steeds groter onderdeel worden van het vacaturelandschap. 73 % van de werkzoekenden start de zoektocht naar een nieuwe baan op Google en Google for Jobs gaat hier leider in zijn. De techniek en mogelijkheden zullen geoptimaliseerd worden.


12 miljoen gebruikers maken Whatsapp dè lijstaanvoerder van de sociale media in Nederland. Niet gek dus dat er steeds meer gesolliciteerd gaat worden via dit middel.

Het gebruik van video’s in recruitment blijft sterk toenemen. Kanalen zoals TikTok, Instagram Reels of LinkedIn Stories, spelen in op de populariteit van video’s. Of het nu voor de werving van nieuwe mensen is of voor Employer Branding, steeds vaker wordt video ingezet.


Artificial Intelligence laat computers taken uitvoeren waar normaal gesproken menselijke intelligentie voor nodig is. Nu al wordt Artificial Intelligence ook steeds vaker ingezet om het recruitmentproces te versnellen. Deze groei zal doorgaan.


Hoe zorg jij ervoor dat je vaardig bent en blijft in deze snel veranderende markt? Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op, bel met George, 06 – 46 98 06 41.


22 weergaven0 opmerkingen